November 27, 2022

VEČERAS JE MLAD MJESEC I POMRAČENJE SUNCA: Očekujte totalni obrt u životu, evo u koliko sati tačno nastupa

Promene zagarantovane…

U subotu 30. aprila u 21:28 dočekuje nas mlad Mjesec u Biku i pomračenje Sunca,  na 10 stepenu tog znaka. Možemo ga nazvati neobičnim, ponajviše zato što će Uran biti uključen u priču kao simbol buđenja, na način koji dobro protrese stvari da se vide.

Bik je zemljani znak, prizemljen, usidren u poznatom, čuvar je stečenih vrijednosti i nerado pravi nagle promjene. Njegove glavne teme su novac, osećaj lične vrednosti, sve ono što nam daje osjećaj sigurnosti i stabilnosti, nešto što možemo da “uhvatimo” kada život postane prepun.

Stoga u narednim mjesecima možemo očekivati promjene i pomake na ovim poljima života, a pošto je Uran tu, okolnosti će krenuti napred, možda u pravcu i na način koji nismo očekivali.

Sadimo sjeme nečeg novog. Zato je dobro imati namjeru, jasnu namjeru šta želimo da postignemo i postignemo. Pokrenuti, pokrenuti i dozvoliti da se okolnosti razviju, ako je moguće bez nepotrebne kontrole. Uran uvijek ima neke originalne ideje, neka nam usmjerava najbolji put.

Dobro je imati poverenja u proces koji će se dogoditi. Naime, ono što želimo ponekad nije najbolje za nas. Zato pustite usput ako nešto ne ide ili ide kako ste planirali. Pustite i otpustite sva očekivanja,  ali ne i nameru. Namerno biti prisutan.

Ovo pomračenje nam može donijeti neke nove korake, novi evolucioni ciklus, zanimljive uvide, rešavanje problema tamo gdje ih najmanje očekujemo.

Budite svjesni svojih vrlina, ljepota, mogućnosti, znanja i talenata i ne pristajte na manje od onoga što zaslužujete.

Vladar ovog pomračenja je Venera i ona će se naći u bliskom kontaktu sa Jupiterom u poslednjim fazama Riba. Ovaj aspekt je simbol blagostanja, zahvalnosti, velikodušnosti, optimizma, isceljujuće ljubavi i susreta koji nam mogu pomoći ulepšati nam dan.

Čak i ako su promjene kroz koje prolazimo zahtjevne, možda šokantne, budite mirni. Sve će se odigrati sa razlogom. Obično smo šokirani nečim što nismo želeli da vidimo ili nismo dobro vidjeli. I sada nam odjednom postaje jasno.

Predstoji buđenje koje će nas provesti kroz neka razdvajanja, ali i spajanja. Odvajamo se samo od onoga što nije naše, a ako pratimo ovaj proces, dolaze nam nove i još bolje prilike.

I pokušajte da kroz telo, kroz taj osećaj koji će se pojaviti u tijelu, sve ono što ćete doživketi u narednim mjesecima do sljedećeg pomračenja krajem oktobra, pokušajte da protumačite. To će biti najbolji detektor okolnosti, vaš unutrašnji vodič.

Univarzum vam šalje pozivnicu za važnu promjenu, preokret. Počnimo u skladu sa mogućnostima…